ABOUT

INTENS BALANS

Mijn naam is Ljerka van Rossum en
ik ben yogadocente.
Door langdurige rugproblemen kwam zeer toevallig Yoga op mijn pad. Juist door de krachtige houdingen en oefeningen kwam ik geheel van deze klachten af. Voor mij werd het toen duidelijk, als ik baat had bij Yoga, dan was het toch zeker mogelijk om half Nederland van klachten af te helpen!


Daarom ging ik naar de yogaopleiding “De Blikopener” in Tilburg en tijdens deze 5-jarige opleiding kreeg ik zoveel “aha” momenten, zoveel eyeopeners, zoveel inzichten en bewustwording. Ik kwam erachter dat yoga veel meer is dan alleen wat oefeningen, houdingen en ontspanning. Het is een ontzettend belangrijk onderdeel van mijn leven geworden.

Inmiddels inspireer ik velen met het volgen van mijn yogalessen waarbij de Intense Balans voelbaar is, waar je even tot jezelf mag komen, jezelf ontdekken en versterken zowel lichamelijk als geestelijk en mogelijke klachten verdwijnen.

Via mijn website wil ik graag mijn  passie voor Yoga, Mindfulness en alles daaromheen met je delen. Ik probeer het juist zo simpel mogelijk te vertellen, zodat jij geïnspireerd raakt om aan de slag te gaan en om rust te vinden in deze hectische wereld. Het gaan doorbreken en bewust worden van de automatische piloot, je lichaam en geest, je fysiek en mentaal gaan versterken en dan zeker niet te vergeten het ernaar handelen, het ook werkelijk doen!

"De adem staat bij Mindful Hatha Yoga centraal, zodat je ontspanning ervaart door een lage ademfrequentie en stress gerelateerde klachten verdwijnen."