MINDFUL YOGA

Mindful Yoga is een vorm van Yoga die wat minder bekend is. Het is een combinatie van Yoga en Mindfulness waarbij aspecten van Yoga en Mindfulness een rol spelen en aanwezig zijn.

Krachtige yogahoudingen en oefeningen waarbij de adembeweging en concentratie in het NU-moment mega belangrijk zijn. Bewust worden zonder oordelen en zonder er een eigen interpretatie aan te geen. Ook ga je de eyeopeners, inzichten, de “aha” momenten en de aspecten van Yoga en Mindfulness herkennen tijdens de Mindful Hatha- en Mindful Power yogales. En het mooie hiervan is, je mag er ook iets mee doen! Sterker nog,  doe het maar, want het is een sleutel naar succes.

Even een momentje aandacht voor en naar jezelf, uit de Doen-modus in de Zijn-modus komen, in het NU zijn, waarbij je actief bent en het denken wordt stilgelegd. Het laat je in beweging komen en het in concentratie/meditatie zijn zorgt voor de nodige rust waardoor je je energieker voelt maar ook leert ontspannen.

Het klinkt bijna onmogelijk maar het kan echt!
Maak Mindful Yoga onderdeel van je leven, je kunt nog zoveel over een onderwerp lezen, maar het ook werkelijk doen geeft zoveel meer!

De inzichten en hetgeen wat je bewust wordt tijdens de les ga je toepassen in het dagelijks leven. Het Nu moment intenser beleven, zodat je innerlijke rust en voldoening vindt in deze hectische wereld en mogelijke klachten zoals angst, stress, lichte depressies, somberheid, vermoeidheid en lichamelijke klachten verdwijnen. In balans zijn en ook blijven.

Intens Balans biedt twee vormen van Mindful Yoga waarbij je de Intense Balans gaat voelen:
Mindful Hatha Yoga
Mindful Power Yoga

Mindful Yoga