YOGALESSEN

INTENS BALANS

MINDFUL HATHA YOGA & MINDFUL POWER YOGA

Intens Balans biedt twee verschillende stijlen yoga: 
Mindful Hatha Yoga en Mindful Power Yoga.

De groepsgrootte is maximaal 7 deelnemers.
10 lessen € 85,00
Een proefles is mogelijk

De lessen worden gegeven op achtergrond muziek in een fijne, sfeervolle ruimte bij de openhaard. Er wordt veel aandacht besteed aan de verdiepte sturende adem waarbij ademoefeningen niet ontbreken. Om een intense totale ontspanning te ervaren wordt er  gebruik gemaakt van warmte kompressen. Daarnaast zijn alle 8 de onderdelen van Yoga, het 8 voudige pad, en aspecten van Mindfulness verweven in beide Mindful Yogastijlen.

Je gaat het vast herkennen!

 

Mindful Hatha Yoga 
Maandag
20:30 – 21:30 
Dinsdag
19:15 – 20:15 & 20:45 – 21:45
Donderdag  
19:00 – 20:00 & 20:30 – 21:30

Mindful Power Yoga 
Maandag
19:00 – 20:00 

MINDFUL hatha YOGA

Mindful Hatha Yoga is een geweldige les waarbij de bewegingen zeer traag worden uitgevoerd, zodat jij kunt onderzoeken wat voor jou mogelijk is zonder over je grens te gaan. Je gaat voelen wat een houding met je doet en welke energieën er vrijkomen (versterkingen, verlengingen, verruimingen) zowel tijdens inspanning als ontspanning. Je voelt na wat er gebeurd is in je lijf zonder er iets van te vinden. Tijdens de les staat de verdiepte sturende ademhaling centraal waardoor je een flow ervaart. Je neemt waar in het Nu-moment en je gedachtes worden stilgelegd waardoor je innerlijke rust creëert. De les kan volledig meditatief gevolgd worden.

MINDFUL POWER YOGA

Mindful Power Yoga is een heerlijke les waarbij de bewegingen en  houdingen in tempo worden uitgevoerd. De krachtige oefeningen en houdingen, die zowel spierversterkend, verruimend als verlengend zijn, worden dynamisch op het ritme van de adem in een flow uitgevoerd. De bewegingen lopen in elkaar over en er is steeds een afwisseling van inspanning en ontspanning. Tijdens het verdiept ademen ben je bewust van je houding, de energieën die vrijkomen, je grenzen en valkuilen. Je neemt waar in het Nu-moment en je gedachtes worden stilgelegd waardoor je innerlijke rust creëert.   De les wordt volledig meditatief gevolgd.

ptr