Veel mensen vinden mediteren zweverig en hebben de indruk dat je urenlang in een lotushouding moet zitten in een kamer vol met wierrook. Dit is onjuist! Meditatie is een aaneengesloten periode ononderbroken concentreren op een object, zonder verwachting, zonder oordeel, zonder er iets van te vinden. Dus het denken stilleggen en alleen waarnemen!
Je blijft gefocust op jezelf zodat alles wat in je hoofd zit zoals kennis, ervaringen, verwachtingen, toekomst, verleden, problemen etc. naar de achtergrond geschoven wordt.

Bij Mindful Yoga ben je volledig in concentratie/meditatie.
Het is de enige manier om het denken stil te leggen, en dit is echt mogelijk!

Het is wetenschappelijk bewezen, mediteren zal de volgende grote ‘trend’ worden in de gezondheidszorg. Ook sporters, managers, topondernemers en het bedrijfsleven beginnen de voordelen van meditatie in te zien en steeds meer mensen volgen deze gewoonte.

Door je aandacht, concentratie naar jezelf te brengen en meditatief waar te nemen wordt alles in je mind naar de achtergrond verplaatst. Alleen maar waarnemen, ervaren en ontdekken in het Nu-moment zonder verwachting, er niets van vinden waardoor je het denken stillegt en het brein rust krijgt. Hierdoor vermindert stress en de stress-symptomen, laat je spanningen los, krijg je  meer energie en ervaar je de intense ontspanning.

Heerlijk toch, even een momentje voor jezelf, even nergens iets van vinden, geen goed of fout, even het denken stilleggen, even rust in je hoofd en de Intense Balans ervaren. Alleen jij kunt het jezelf geven want wat je jezelf geeft, krijg je ook. Gun het jezelf!

Je bent welkom!
Meer informatie is te vinden op mijn site.